De trimsalon  |   Behandelingen  |  Prijslijst Trimsalon  | Afspraak maken |  Blog 
Shoppen 
Even voorstellen.

Mijn naam is Natasja Cremers, Heel mijn leven ben ik al omringt door dieren en wist ik al dat ik later een beroep wou doen waarbij ik lekker omringt was door dieren. Tijdens mijn MBO opleiding dierverzorging niveau 2 & 3 heb ik stage gelopen bij verschillende hondenkennels o.a. een Akita en Shikoku kennel die met beide rassen aan de top staan in de showwereld, verder heb ik ook nog stage gelopen bij een trimsalon. Toen kwam ik er achter dat trimmen toch echt mijn passie is. Maar als cavia liefhebster heb ik ook nog stage gelopen bij stichting cavia. Waarvoor ik in tijden van nood ook cavia's voor opvang, die dan tijdelijk bij mij blijven. 

Het Bestoj team bestaat verder uit mijn mascotte hondjes Zorro en Zappa. Zorro is een border collie kruising, hij heeft iets engs megemaakt bij de fokker en daardoor is hij zeer nerveus en terughoudendt. Maar met geduldt en liefdevolle training wordt hij elke dag steeds zelfverzekerder. Zappa is een dwergpoedel. Hij is het tegenovergestelde van Zorro, hij is heel sociaal en echt een allemans vriendje. Verder heb ik ook nog cavia's. Voordat ik de producten in de shop zet worden ze altijd eerst met veel plezier getest door mijn eigen honden, Zorro en Zappa. 

  


 

Er worden cookies gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN