De trimsalon  |   Behandelingen  |  Prijslijst Trimsalon  | Afspraak maken |  Blog 
Shoppen 

Energetix huisdierenlijn

Miljoenen mensen maken al gebruik van de ondersteunende KRACHT van magneten. Maar ondertussen hebben ze ook een magneet sieradenlijn voor huisdieren en dierenliefhebbers ontwikkeld. 

Magneet Energie, hoe werkt het?

Magneten beïnvloeden het ijzer in uw bloed Door de magneet energie nemen de bloedcellen beter zuurstof op Zuurstof en alle andere voedingsstoffen circuleren beter Meer zuurstof zorgt voor meer energie Magneten stimuleren veel vitale belangrijke processen in de cellen van uw lichaam Alle organen krijgen meer zuurstof en functioneren dan beter Magneten verbeteren de bloedcirculatie, het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt weer geactiveerd Magneten kunnen pijn verminderend werken De combinatie van magneten en koper werken ontstekingsremmend. Wanneer u voldoende water drinkt, worden de afvalstoffen beter afgevoerd. Ook onze dieren kunnen baat hebben bij energetix magneet sieraden.
Let op: mensen met een insuline pomp of een pacemaker word afgeraden om sieraden met magneten te dragen

 
Sorteer op:
 

Er worden cookies gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN